Wie ben ik?

Al tijdens mijn rechtenstudie sprak het familierecht me aan. Het zijn dagelijkse zaken die in dit rechtsgebied de boventoon voeren. Het is een uitdaging om die dagelijkse zaken om te zetten in een juridische setting waar een cliënt ook echt iets mee kan. Vaak zijn het persoonlijke kwesties waar je met een cliënt over spreekt en daardoor bouw je als advocaat snel een band op met je cliënt. Dat gebeurt in andere rechtsgebieden minder, terwijl dat me juist erg aanspreekt.

Ik vind het net zo uitdagend om een ouderschapsplan op te stellen waar beide ouders mee tevreden zijn als om een lastige kwestie omtrent huwelijksvoorwaarden op te lossen te adviseren over alimentatie die van hem of haar gevraagd wordt. Mijn werk is heel divers.

Voor mij is het de kunst om snel, vakkundig en gespecialiseerd te werk te gaan maar daarnaast ook betrokken te blijven. Eerst luisteren en daarna oplossingen aandragen. Dat vraagt iets van je analytisch denkvermogen. Om mijn werk op hoog niveau te kunnen uitoefenen, heb ik ervoor gekozen om alleen maar familierecht te doen.’

Mr. K.I.M. van Sadelhoff heeft zich tijdens haar studie reeds toegelegd op het familierecht –zo ging haar eindscriptie over het eenhoofdig gezag van een ouder na echtscheiding- en heeft haar kennis gedurende een aantal jaren uitgebreid tijdens haar advocatenperiode binnen een middelgroot kantoor in de Liemers waar zij reeds veel familierechtzaken begeleidde. Hierdoor heeft zij veel praktijk- en proceservaring kunnen opdoen binnen de familierechtpraktijk. Als dochter van een ondernemer was de stap naar een eigen kantoor voor de hand liggend.

  Contactgegevens

  Van Sadelhoff Advocatuur
  Parallelweg 36
  6922 HR Duiven

  Postbus 169
  6920 AD Duiven

  T. 0316 24 09 28
  F. 0316 24 09 31
  E. info@vansadelhoffadvocatuur.nl