Van Sadelhoff Advocatuur stopt.

Van Sadelhoff Advocatuur sluit op 31 december 2016.

“Duiven, 15 november 2016.

Na ruim 7 jaar met passie en gedrevenheid advocaat familierecht te zijn geweest, is het nu tijd voor iets anders. Als advocaat ben ik voortdurend bezig geweest met het behartigen van emotionele belangen. Ik mocht meekijken in het leven van mijn cliënten en dat doet iets met je. Vaak waren er verdrietige situaties. Kinderen die als speelbal worden gebruikt, ouders die te weinig op verantwoordelijkheden worden gewezen, een onvoldoende toegerust rechtssysteem en overbelaste jeugdhulpverlening heeft mij met pijn in mijn hart doen besluiten om een poosje te stoppen als advocaat.

Ik dank mijn cliënten voor hun vertrouwen en wens allen een liefdevolle toekomst toe.

Kim van Sadelhoff”

Voor nieuwe zaken kunt u contact opnemen met mijn gewaardeerde collega-advocaten van Grootjans Advocaten te Doetinchem (0314 34 24 40) of Hauwert Advocatuur & Mediation te Duiven (0316 76 35 66). Ik heb er vertrouwen in dat u bij hen aan het goede adres bent voor deskundige en toegewijde rechtsbijstand.

Voor vragen over een archiefdossier of het opvragen van stukken kunt u mailen naar kim@vansadelhoffadvocatuur.nl of contact opnemen met Grootjans Advocaten.